Tutustu ALINESS Fermentoidun mustan valkosipulin poikkeuksellisiin ominaisuuksiin - ravintolisä, joka sisältää patentoitua vanhennetun mustan valkosipulin uutetta ABG10+®. Tämä ainutlaatuinen ainesosa saadaan luonnollisella käymisprosessilla ilman kemikaalien käyttöä, mikä takaa sen korkeimman laadun.
Musta valkosipuli on ainutlaatuinen valkosipulin muoto, joka tuotetaan jättämällä tuoreet sipulit tietyksi ajaksi sopivan lämpimään ja kosteaan ympäristöön. Tämän prosessin aikana tapahtuu erikoinen käymis- ja Maillard-reaktio, joka muuttaa valkosipulin värin ja rakenteen lisäksi ennen kaikkea sen fyysisiä ja kemiallisia ominaisuuksia. Valkosipulin sisältämä alliciini muuttuu S-allilokysteiiniksi (SAC ), joka on vesiliukoinen, stabiili ja biologisesti erittäin aktiivinen yhdiste.
ALINESS Black Garlic Fermented -valmisteen musta valkosipuliuute on standardoitu 0,1 %:n S-allilokysteiinipitoisuuteen, mikä on vahvistettu kehittyneellä HPLC-laboratoriomenetelmällä. Näin varmistetaan, että saat tuotteen, jonka aktiivisen ainesosan pitoisuus on todennettu.
Lisäksi ALINESS Black Fermented Garlic ei sisällä valkosipulille ominaista pistävää makua ja hajua, mikä tekee sen käytöstä erittäin miellyttävää. Valitsemalla tämän lisäravinteen saat huipputuotteen, joka esittelee valkosipulin täysin uudessa, käyttäjäystävällisessä versiossa.